Slider overlay Slider overlay

Reading

Reading

Een reading is een bijzondere ervaring en vergroot het beeld dat je van jezelf hebt. Je kijkt als het ware vanuit een andere invalshoek in de spiegel. Je ziet jezelf op een manier die je nog niet eerder had gezien, maar waarvan je ergens toch wel af wist. Deze nieuwe invalshoek zorgt voor inzicht(en). Met compassie, helderheid, humor en zonder oordeel wordt de energie gelezen in je aura’s en chakra’s in de vorm van heldere beelden.

Bij een reading maak ik contact met jouw essentie. Ik lees jouw energie, op dat moment. Ik kijk vanuit neutraliteit en zonder oordeel naar wie jij in wezen bent. Hoe jij op dat moment in het leven staat. Welk thema op dat moment aandacht vraagt.

Een reading kan je inzicht(en) geven. Bijvoorbeeld inzicht in het waarom van het niet naleven van je essentie. Je wordt je bewust van het onbewuste. Door dat inzicht krijg je de mogelijkheid om te kiezen: blijf ik het op deze manier doen of ga ik hierin proberen te veranderen. Beide manieren zijn goed, maar je kiest wel bewust jouw manier. Zodoende kom je met kleine stapjes dichter bij jezelf. Je gaat jezelf meer en meer verwezenlijken.

Naast een algemene reading is het ook mogelijk een relatiereading, een gezinsreading of een bedrijfsreading te ontvangen.

Wil jij een reading ontvangen? Bel dan voor een afspraak 06-30688015 of maak gebruik van het contactformulier.

 

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.”