Skip to main content
  • Helemaal-ik | Vrijheid | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING. Helemaal-ik | Vrijheid | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING.

Energetisch coaching


Energetisch coaching

Energetisch coaching betekent o.a. dat ik samen met jou energetische oefeningen, visualisaties en meditaties doe, om jou te leren hoe je je energie bij je houdt (‘regie over jouw energie’).

Zeker als je hooggevoelig bent is het belangrijk dat je dit onder de knie krijgt.

Invloed energie van anderen

In het dagelijks leven pik je namelijk intuïtief veel energieën van anderen op. We communiceren op allerlei manieren met elkaar. Door deze uitwisseling van informatie en energie neem je energie van een ander op.
Daardoor kun je bijvoorbeeld moe worden, overprikkeld raken of het overzicht verliezen. Zolang je veel energie van anderen in jouw ruimte hebt, is het lastiger om eigen keuzes te maken en je leven te leiden zoals jij dat wenst (zie ‘Helemaal-ik’).

Energetisch coaching: € 60,00 per uur.

Rust, kracht en harmonie

Als energetisch coach leer ik je jouw energiesysteem schoon te maken van energieën van anderen en leer je je meer te centreren. Dit helpt je om innerlijke rust en kracht te ontwikkelen en helpt lichaam, geest, verstand en intuïtie in harmonie samen te werken.

Ook een reading, healing of het gevoelsorkest kan ik als energetisch coach inzetten om je inzicht te laten krijgen in bepaalde thema’s in je leven die even niet zo lekker lopen.

Mediteren met Laura

Energetisch coaching is individueel. Een andere mogelijkheid om meer te leren over jouw energiesysteem is deelnemen aan ‘Mediteren met Laura’. Dan maak je deel uit van een klein groepje.

Zij-aanzicht van een jonge vrouw - Energetisch coaching bij Helemaal-ik, praktijk in Raalte

“Logica brengt je van A naar B, verbeeldingskracht brengt je overal!”