Skip to main content
  • Helemaal-ik | Bloei | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING. Helemaal-ik | Bloei | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING.
  • Helemaal-ik | Wijsheid | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING. Helemaal-ik | Wijsheid | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING.
  • Helemaal-ik | Vrijheid | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING. Helemaal-ik | Vrijheid | PRAKTIJK VOOR HOLISTISCHE MASSAGE & BEWUSTWORDING.

Ervaringen uit de praktijk


“Had heel erg veel last van hoge stress, chagrijnig en moe gevoel voordat ik naar Laura ging. Tijdens de eerste afspraak vond ik het spannend omdat ik niet wist wat ik zou meten verwachten.
Als eerste gingen we met kaartjes een orkest vormen om te kijken welke emoties/gevoelens spelen. Het eindresultaat schokte mij niet erg, maar ik wist er wel van dat ik daar veel last van had.
De 2e afspraak ging ze m’n chakra’s masseren om te “relaxen”, voor het eerst in zoveel jaren. En de andere afspraken gingen over mediteren, chakra’s, jezelf op aarde komen. In het kort een hele fijne ervaring.
Als je je erg gestrest voelt en je kan moeilijk relaxen ga naar Laura.”

Mellanie

“Ik kwam bij Laura na een periode met gezondheidsklachten. Ik voelde me moe en gespannen. Laura masseerde op aandachtige en liefdevolle wijze mijn lijf. Hierdoor werd er binnen in mij iets geraakt. Oude pijn kwam los.
Dat ik mijn pijn kon toelaten bij Laura kwam omdat ze er geen oordeel over had. Ik voelde me veilig bij haar. Het was nu eenmaal zoals het was.
Met deze nuchterheid kon ik wel wat. Heerlijk was dat. Eerst accepteren en dan verder gaan. Dat is gelukt, ik heb het gevoel dat ik dichter bij mezelf ben komen te staan.
Van tevoren stond ik best sceptisch tegenover het holistisch masseren, maar na de eerste sessie was ik óm. Ik had nooit gedacht dat het effect zo groot zou zijn. En dat heeft vooral te maken met de deskundige aanpak van Laura.”

Nathalie

“Door de massages bij Helemaal Ik is het gelukt om spierspanning los te laten. En weer echt te voelen en te lopen zonder pijn. Laura begeleidt met warmte, humor en inzicht.
Een geweldig cadeau aan jezelf.”

Simone

“Dank voor het ontvangen van jouw massage Laura. Vandaag bij jou was het veilig om me mee te laten nemen naar de plek in mezelf waar ik al zolang niet meer bij kon.
Ik wist van het bestaan maar kon er zelf niet bij en ook niemand toelaten. Je voelde heel goed aan wat nodig was.
Dank!!”

Linda

“Ik had al meerdere behandelingen bij de fysio gehad voor schouder/nek klachten. Maar ik was nooit helemaal klachtenvrij.
Totdat ik bij Laura kwam voor een holistische massage. Zij voelde meteen dat ik knopen/spanning in mijn schouders/rug/lijf had zitten.
Laura kijkt waar de oorzaak hiervan ligt en niet alleen de symptomen bestrijden (zoals de fysio).
Het was een verademing. Ik ging relaxed de deur weer uit! En na 5 maanden nog steeds klachtenvrij.
Ze heeft mij inzicht gegeven hoe ik dit kan voorkomen. Ze ziet goed wat ik nodig ben.
Deze holistische massage is een fijne manier om weer in contact te komen met je lijf.
Laura is nuchter, open en eerlijk en geeft op en prettige manier praktische tips en adviezen waar je iets aan hebt.”

Astrid

“Wij hebben Laura leren kennen als een hele goede en gemotiveerde masseur. Ze is in staat om goed in te voelen wat er bij een cliënt speelt en er nodig is om de cliënt te begeleiden in zijn of haar helingsproces.
Als docenten aan de opleiding tot integraal en holistisch masseur kunnen wij Laura dan ook van harte aanbevelen!”

Docenten massage opleiding

“Ik heb 2x een ervaring bij Laura gehad tijdens een reading. Beide keren kon zij mij precies vertellen hoe het er met mij voorstond. Ik heb het als prettig ervaren en je krijgt nog tools mee voor thuis.”

Alize

“Door het vele thuiswerken en de drukte die dit met zich meebrengt wilde ik mijzelf weer eens goed in de watten laten leggen en boekte ik bij Laura een ontspanningsmassage.
Na enkele minuten vol in de ontspanning op de massagetafel kwam Laura tot de conclusie dat de spanning in mijn schouders een diepere betekenis had en vroeg zij of ik wilde overstappen naar een holistische massage. Nou, graag!
Ik heb genoten van de holistische massage waarbij de spanning met de minuut minder werd en er mooie thema’s werden behandeld waar deze spierblokkades aan gekoppeld waren.
Een absolute aanrader als je naast een holistische massage ook wilt ontspannen want naderhand voelde ik mij rustig, compleet en warm. Dankjewel Laura.”

Myrthe
You are so worth it!