Slider overlay Slider overlay

Slider overlay Slider overlay

Slider overlay Slider overlay

Slider overlay Slider overlay

Welkom

Welkom

Welkom op de website van Helemaal-ik, praktijk voor holistische massage & bewustwording.

In mijn praktijk help ik (Laura Jansen) mensen met gezondheidsklachten als gevolg van veranderingen die zich voordoen in hun lijf of in hun leven. Mensen die niet lekker in hun zitten. Ze zijn niet zodanig ziek dat ze naar een huisarts gaan, maar voelen wel dat er iets moet veranderen. Voor hun omgeving doen zij dergelijke klachten vaak af met: Ach, het valt wel mee, dat gaat wel weer over of daar moet ik maar mee leren leven, het is nou eenmaal zo.

En dat vind ik jammer! Je levert toch niet zomaar in op levensvreugde!

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat ik er in mijn behandelingen vanuit ga dat het fysieke lichaam onderdeel is van een groter geheel. Dat het lichaam samenwerkt met andere lagen, zoals emoties en gevoelens en gedachten en overtuigingen.

Als één deel uit balans raakt, dan raken andere delen ook uit balans (compensatie) doordat het lichaam steeds naar evenwicht zoekt. Ook veranderingen in iemands leven (scheiding, overlijden, verlies van baan, problemen in de familie, relatieproblemen) zijn van invloed op de verschillende lagen en kunnen voor klachten zorgen.

Ik onderzoek samen met jou waar de klacht vandaan komt (psychosomatiek) en ik zoek ook samen met jou naar oplossingen om de balans te herstellen en je levensvreugde te verbeteren.

Voor meer informatie nodig ik je uit mijn site verder te bekijken of contact op te nemen.

“In je kracht staan is het stromen van je eigen levensenergie. Je eigen sprankel.”